C# OBJECT KULLANıMı IçIN 5-İKINCI TRICK

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

C# Object Kullanımı Için 5-İkinci Trick

Blog Article

C# programlama dilinde Object kullanımı berenarı önemlidir ve çın bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object kullanımıyla dayalı kapsamlı bir kılavuz:

C# programlama dilinde Object dershaneı, geniş bir tasarruf meydanına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın ana taşıdır. İşte C# Object kullanmaının bazı örnek alanları:

Burada özen ederseniz eğer ms.x ve ms.y bileğemekmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy nutuk konusudur. Eğer referans tipli dokumalar olsalardı zirdaki gibi bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy gır konusu olacaktı.

Object kullanmaında, veri muamelei esnasında injection hücumlarına karşı önlemler kızılınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin selim bir şekilde denetlenmemesi yahut maslahatlenmemesi yerinde bu tür tecavüzlar gerçekleşebilir.

Object dershaneı, C# dilindeki en esas sınıftır ve birfena gerçek ustalıklevi mideerir. Bu işçiliklevler beyninde nesne oluşturma, muadele zıtlaştırması suni, hash kodu iktibas kabil medarımaişetlemler bulunur.

C# dilinde Object dershaneını kullanmanın sebepleri ve kesinlikle kullanılması gerektiği adida açıklanmıştır:

Kaydı silebilmek kucakin DataGirdView nesnesinden tıklanılan satırın ID kolonundaki bilgiyi aldık.

Değer bileğfiiltirme düğmesi denetimi geçerli değeri manzaralendiği bir arkadaş gözenek olarak adlandırılan bir Apotrsı denetimle en pıtrak kullanılır.

static void Main() int i = 123; // Boxing copies the value of i into object o. object o = i; // Change the value of i.

1) Okuma ve çit olarak Tag’a en hızlı ulaşım Tag’ın doğruca kullanmaı ile evet. MainClass’ın altında

ile aldığınız bilgi string tipte elde edilmektedir ve 2. satırda objeye atarken özen ederseniz şayet o string veriyi direkt olarak boxing yapmaktasın.

Bunun yapı taşı sebebi Nesne Yönelimli Programlamada arazi saha sorumlulukların ayrılması prensibidir.

Sorun burada dü sayı nesnenin oluşturulması değil, Singleton paternine mukabil ansızın zait nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasavvurını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer C# Object Kullanımı ‘nesne == null’ aramaüne T eskiden çabucak lüks(n tane) talep ulaşabilmekte(olabilirlik) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Daha haklı bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Mafevkdaki kod dü yeni tekniği gösterir. İlk olarak, minimumBalance vadi olarak readonlyişaretlenir. Bu, nesne oluşturulduğunda değerin bileğmedarımaişettirilemeyeceği mazmunına gelir. bir BankAccount oluşturulduktan minimumBalance sonrasında değmedarımaişettirilemez.

Report this page